Air Serbia počela prodaju karata za sezonske letove od Kraljeva do Soluna

Air Serbia će od kraja marta povezati Kraljevo sa Solunom tri puta nedeljno, a karte za ove letove su puštene u prodaju.

Datum / Date: 03.02.2020.

Autor / Author: Aviatica

Air Serbia je saopštila da će uspostaviti sezonske letove na relaciji Kraljevo (KVO) – Solun (SKG) u martu ove godine. Nacionalna aviokompanija će sa Aerodroma Morava kod Kraljeva do drugog grada po veličini u Grčkoj leteti tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i subotom. Karte su u prodaji od 31. januara 2020.

„Uvođenjem nove linije sa trećeg aerodroma u zemlji sa kojeg leti, Air Serbia nastavlja sa daljim širenjem svoje ponude. Raduje nas što ćemo putnicima iz regiona Zapadne Srbije i Šumadije omogućiti da do omiljene grčke turističke destinacije lete po najpovoljnijim uslovima“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

Prvi letovi Air Serbije sa Aerodroma Morava uspostavljeni su u decembru 2019. godine ka Beču. Linija ka austrijskoj prestonici funkcioniše tokom cele godine, dva puta nedeljno tokom zime uz planirano povećanjem na tri leta nedeljno od naredne letnje sezone.

Air Serbia ka obe destinacije iz Kraljeva leti na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga redovnog vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala Vlada Srbije. 

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije