ASL Airlines najavio letove od Beograda do Pariza

Početna|VESTI|Srbija / Region|ASL Airlines najavio letove od Beograda do Pariza

ASL Airlines najavio letove od Beograda do Pariza

Francuska aviokompanija ASL Airlines najavila uspostavljanje letnje, sezonske linije između Pariza i Beograda.

Objavljeno:6. 12. 2018.|11:57Autor: Tagovi:, , , |

Francuska aviokompanija ASL Airlines France će 24. juna 2019. uspostaviti direktnu avio liniju između Pariza i Beograda sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom. Linija će biti sezonska i trajaće sve do 5. septembra 2019.

Na danas održanoj konferenciji za novinare u Beogradu, predstavnici ove kompanije su najavili otvaranje nove linije, a generalni direktor Žan-Fransoa Dominiak (Jean-François Dominiak) je po prvi put predstavio ovu kompaniju javnosti u Srbiji.

Red letenja

Ponedeljkom i četvrtkom
– Polazak iz Pariza (CDG) u 18.20 – dolazak u Beograd u 20.40 (trajanje leta 2 sata 20 minuta)
– Polazak iz Beograda u 21.40 – dolazak u Pariz (CDG) u 00.05 ( trajanje leta 2 sata 25 minuta)
* Sva vremena su lokalna

„Počinjemo sa našim letovima u sred letnje sezone, kada je potražnja na vrhuncu, čime želimo da odgovorimo na potrebe srpske zajednice u regionu Pariza, ali i da povećamo turističku i poslovnu razmenu između naše dve zemlje. Suština našeg posla je održavanje ekonomskih, kulturnih i turističkih veza zbog čega smo osmislili slogan „Avioni za narod“

Osnovna ponuda aviokompanije ASL Airlines France, tokom udarne letnje sezone, savršeno zadovoljava potrebe porodica i turista za putovanjem uz cenu karte u jednom smeru iz Beograda već od 69 evra omogućavajući putnicima da po svojim željama  izaberu nivo, kvalitet i komfor.

Letovi od/do Pariza će se obavljati sa aerodroma Šarl de Gol (CDG) i Terminala 3, inače najnovijeg od svih i odlično povezanim sa mrežom gradskog prevoza i drumskim saobraćajnicama što dodatno doprinosi udobnom putovanju.

Letove će obavljati avioni Boeing 737-700, sa putničkom kabinom u jedinstvenoj ekonomskoj klasi, kapaciteta 147 sedišta.