ASL Airlines uspostavio avio liniju od Beograda do Pariza

Francuska aviokompanija ASL Airlines je poletela na liniji između Beograda i Pariza koju će održavati dva puta nedeljno do 5. septembra 2019.

Datum / Date: 25.06.2019.

Autor / Author: Aviatica

Aviokompanija ASL Airlines France je uspostavila redovnu liniju između Beograda i Pariza.

Avion ove kompanije sa preko 100 putnika sleteo je na beogradski aerodrom Nikola Tesla, u ponedeljak, 24. juna u 20.30.

Francuska aviokompanija će leteti između aerodroma Šarl de Gol (CDG) u Parizu i Beograda dva puta nedeljno: ponedeljkom i četvrtkom. Polasci iz Pariza su planirani za 18.20, a iz Beograda za 21.40. Let u oba smera traje oko dva i po sata.

Saobraćaj će se obavljati avionima Boeing 737-700 sa 147 putničkih mesta. Najniža cena karte za ove letove iznosi 69 evra i uključuje sve takse, ručni prtljag, izbor sedišta i korišćenje sistema zabave na letu. ASL Airlines putnicima nudi veliki izbor tarifa kako bi odgovorila na sve njihove potrebe.

„Uspostavljanjem nove linije između Beograda i Pariza, ASL Airlines France želi da održava i ojačava privrednu, kulturnu i turističku razmenu između Srbije i Francuske. Uz vrhunsku uslugu i povoljne cene avio karata, nova linija pruža idealno rešenje za potrebe mnogih porodica i turista koji putuju na ovoj relaciji tokom letnje sezone“, navedeno je u saopštenju kompanije.

Povodom prvog leta, predstavnici kompanije su na beogradskom aerodromu ispratili putnike uz tortu, a svi koji su se našli na prvom letu ostvarili su pravo i na 10 posto popusta na narednu kupljenu kartu.

ASL Airlines France je jedna od najpoznatijih francuskih aviokompanija. Naslednica je kompanije Aeropostale i članica je globalne vazduhoplovne grupacije ASL Airlines Holding koja u svom sastavu ima pet aviokompanija u Evropi, jednu u Tajlandu koja se bavi kargo saobraćajem i jednu low-cost aviokompaniju u Južnoafričkoj Republici. Cela grupacija raspolaže sa flotom od 140 aviona od turboelisnog ATR42 pa do džambo-džeta (Boeing 747), a u njoj je zaposleno preko 2.500 radnika iz 52 države.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije