AtlasGlobal u Beogradu uveo besplatan bus do aerodroma

AtlasGlobal obezbedio besplatan autobuski prevoz od grada do aerodroma za sve svoje putnike u Beogradu.

Datum / Date: 08.08.2017.

Autor / Author: Aviatica

Turska aviokompanija AtlasGlobal organizovala je besplatan autobuski prevoz za sve svoje putnike od i do Beograda.

Autobusi AtlasGlobala povezuju više lokaciju u Beogradu sa aerodromom Nikola Tesla. Ova usluga nazvana Fly&Bus je dostupna isključivo putnicima ove aviokompanije na dan kada imaju let sa beogradskog aerodroma.

Autobusi koji prevoze putnike su visoke klase, klimatizovani, a prevoz je u potpunosti besplatan. Putnici se ne prijavljuju posebno za ovaj prevoz, dovoljno je samo da dođu deset minuta pre planiranog polaska i da pokažu svoju aviokartu.

Polazak autobusa je sa Studentskog trga u centru Beograda, tri sata i petnaest minuta pre planiranog poletanja iz Beograda. Autobus potom staje na Slaviji pa kod železničke stanice, odnosno ispred City Hotela. Sledeća stanica je YU Biznis centar na Novom Beogradu, odakle je polazak otprilike dva sata i 45 minuta pre planiranog poletanja. Poslednja stanica u gradu je kod tržnog centra Delta City, otprilike dva sata i 35 minuta pre poletanja.

Povratak sa aerodroma je nakon dolaska aviona iz Istanbula.

AtlasGlobal povezuje Beograd i Istanbul gde sleće na aerodrom Ataturk, na evropskoj strani grada. Ova kompanija u saradnji sa Air Serbijom održava redovnu liniju deset puta nedeljno. Polasci iz Beograda su u 12.30 ponedeljkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom i u 18.15 ponedeljkom, utorkom, sredom, petkom i nedeljom.

Foto: AtlasGlobal Beograd

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije