flydubai uvodi svakodnevne letove između Dubaija i Beograda

Kako Aviatica ekskluzivno saznaje flydubai je u zimski red letenja ka Beogradu uvrstio svakodnevne letove.

Datum / Date: 22.06.2017.

Autor / Author: Aviatica

Avio-kompanija flydubai će između Dubaija i Beograda leteti svakog dana. Novosti u redu letenja na ovoj popularnoj liniji potvrđene su za sajt Aviatica od izvora iz same kompanije, a letovi će uskoro biti uneti u rezervacione sisteme i biće dostupni za prodaju.

Prema planu flydubai će na ovoj liniji leteti svakog dana sa polaskom u 9.05 iz Dubaija i u 13 časova iz Beograda. Letovi će se obavljati avionom Boeing 737-800 sa 12 mesta u biznis klasi i 162 mesta u ekonomskoj klasi.

fz tt w17_18

Svakodnevni letovi počeće 29. oktobra, a predviđeno je da novi red letenja bude trajan, tokom cele godine. Novi letovi će omogućiti značajno poboljšanje konekcija na druge letove avio-kompanije flydubai iz Dubaija, pa će ubuduće biti omogućene i veze sa nekim destinacijama koje do sada nisu bile moguće.

Značajno će biti popravljene veze ka Maldivima i Kolombu na Sri Lanki, koji su izuzetno popularni među putnicima iz Srbije, a biće omogućena i dobra veza sa Kilimandžarom (Tanzanija), aerodromom koji je od nedavno uključen u mrežu linija avio-kompanije flydubai.

flydubai-b738

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije