Austrian objavio letnji red letenja

U letnjem redu letenja Austrian-a novi letovi ka Montrealu i Majamiju i više letova ka Nemačkoj, Japanu, SAD ali i Beogradu.

Datum / Date: 12.02.2019.

Autor / Author: Aviatica

Austrijska nacionalna aviokompanija Austrian Airlines je objavila letnji red letenja koji počinje poslednje nedelje u martu i traje do poslednje nedelje u oktobru. Prema najavama iz ove kompanije biće uvedene dve nove dugolinijske destinacije – Montreal i Majami, a najavljen je i veći broj letova na postojećim linijama ka Nemačkoj, Japanu i SAD-u.

Austrian će pojačati broj letova ka Tokiju na tri nedeljno. Nemačke destinacije dobiće velika pojačanja. Do Hamburga će se leteti 39 puta nedeljno (+11), do Berlina (Tegel) 56 puta (+2) i do Diseldorfa 40 puta (+2). Jedan dodatni let biće uveden ka Štutgartu (32 leta nedeljno ukupno).

Letovi ka letnjim destinacijama u Grčkoj, Italiji i Španiji će takođe biti povećani, a leteće se do Krita, Hanje, Herakliona, Krfa, Karpatosa i Rodosa u Grčkoj, Katanije, Olbije, Kaljarija i Brindizija u Italiji kao i do Kanarskih ostrva (Gran Kanaria, Fuerteventura i Tenerife), Balearskih ostrva (Ibica i Menorka) u Španiji.

Fokus Austrian-a na region centralne i istočne Evrope ostaće nepromenjen. Do 33 grada u ovom regionu Austrian će leteti 441 put nedeljno. Do Beograda će austrijski prevoznik leteti do 20 puta nedeljno tokom leta što je povećanje od dva leta u odnosu na leto prošle godine.

U Severnoj Americi će osim najavljene dve nove linije ka Montrealu i Majamiju, Austrian leteti svakodnevno do Njujorka i to na dva aerodroma JFK i Newark, kao i do Los Anđelesa, koji će dobiti jedan dodatni polazak i biće takođe svakodnevno dostupan putnicima iz Beča.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije