easyJet pokrenuo novu aplikaciju za rezervacije preko Instagrama

Putnici easyJet-a od sada mogu da pretražuju destinacije i vrše rezervacije preko fotografija sa Instagrama.

Datum / Date: 23.10.2018.

Autor / Author: Aviatica

Nova aplikacija koju je easyJet pokrenuo omogućava putnicima da rezervišu svoju kartu direktno preko fotografije na Instagramu i drugim društvenim mrežama. Od sada svako ko vidi neku dobru fotografiju može da je preuzme sa neta i pošalje u aplikaciju koja će uz poznatu tehniku prepozavanja fotografija pronaći odgovarajuću destinaciju.

Putnik će potom moći da započne proces rezervacije karte do najbližeg aerodroma izabranoj destinaciji. Aplikaciju je razvio easyJet uz pomoć nove tehnologije Look&Book i ova će aviokompanija biti prva na svetu u oblasti avio saobraćaja koja će koristiti ovaj način za rezervacije karata.

Očekuje se da će nova aplikacija i tehnologija unaprediti putničko iskustvo i dati mu sasvim drugačiju dimenziju kao i da će inspiristati mnoge da negde otputuju.

U isto vreme kada je pokrenuta aplikacija, easyJet je pustio u prodaju i narednu, udarnu letnju sezonu od 24. juna do 1. septembra u okviru koje je planirano 128.000 letova sa više od 22 miliona raspoloživih sedišta.

easyJet održava tri linije iz Beograda – ka Bazelu, Ženevi i Berlinu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije