Ellinair duplirao broj letova za Heraklion

Zbog izuzetno velikog interesovanja za Krit, avio kompanija Ellinair i agencija Mouzenidis skoro duplirali broj letova do Herakliona.

Datum / Date: 11.04.2016.

Autor / Author: Aviatica

Grčka avio kompanija Ellinair je povećala broj letova između Beograda i Herakliona na grčkom ostrvu Krit.

Ova kompanija je prvobitno najavila letove svakog drugog utorka počev od 14. juna i svakog drugog petka počev od 24. juna, a sada je uvedena još jedna serija takođe svakog drugog utorka i petka, ali od 10. juna. Na taj način će praktično biti više od dva leta nedeljno, a ukupan broj letova je dupliran.

Prema novom rasporedu Ellinair će obaviti ukupno 20 rotacija do 16. septembra, a svi letovi će biti i u slobodnoj prodaji, potvrđeno je u ovoj kompaniji za Aviaticu. Letovi će se obavljati avionom Boeing 737-300 sa 148 putničkih mesta u jednoj (turističkoj) klasi.

Letove organizuje turistička agencija Mouzenidis koja je u vlasništvu istoimene grčke kompanije koja je vlasnik i avio prevoznika Ellinair.

„Krit se pokazao kao veoma popularna destinacija ove godine. Prvobitno planirani kapaciteti su već sada rasprodati pa smo zato dodali nove letove“, rekla nam je Biljana Mitrović, direktor agencije Mouzenidis.

Ona je potvrdila da se karte za ove letove takođe prodaju i u slobodnoj prodaji kao da se radi o redovnoj liniji, pa putnici koji to žele mogu samostalno da organizuju putovanje i da sebi obezbede željeni smeštaj. Povratna karta sa svim taksama će koštati oko 200 evra, a može da se kupi u agenciji Mouzenidis, ali i u svim agencijama koje prodaju avio karte.

mouzenidis

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije