Etihad Airways regrutuje kabinsko osoblje širom sveta

Etihad pokreće veliku regrutnu kampanju širom sveta sa ciljem da zaposli veliki broj novih članova kabinskog osoblja.

Datum / Date: 30.01.2019.

Autor / Author: Aviatica

Etihad Airways organizuje veliki proces zapošljavanja na globalnom nivou, u potrazi za pojedincima sa izuzetnim iskustvom u gostoprimstvu koji će se pridružiti aviokompaniji sa svetskim vodećim kabinskim osobljem. Međunarodni dani zapošljavanja biće održani u 19 različitih gradova širom Australije, Evrope, Bliskog istoka i Afrike, uključujući Srbiju, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku, Slovačku, Tunis i Južnu Afriku.

Kandidati zainteresovani da prisustvuju danima zapošljavanja i pridruže se nagrađivanom timu treba da se unapred registruju putem stranice www.etihad.com/cabincrewrecruitment 

Potpredsednik kompanije Etihad Airways zadužena za iskustveni doživljaj gostiju, Linda Selestino (Celestino), izjavila je tim povodom: „U svakom od ovih gradova pozvaćemo do 120 najboljih kandidata sa izvanrednim veštinama u gostoljubivosti da nam se pridruže u danima zapošljavanja kako bi podržali operativni rast naše aviokompanije, uključujući dolazak nove moderne flote sledeće godine.”

Pored pružanja sveobuhvatnih informacija kandidatima o životu u Abu Dabiju i dinamici rada sa gostima na visini od 10.000 metara, aviokompanija će takođe sprovesti proces detaljne procene.

„Povodom nedavno pokrenute brend kampanje „Izaberi pametno“ (‘Choose Well’), ovi dani otvorenih vrata su više od obične regrutacije.

Nadamo se da ćemo privući talentovane i posvećene muškarce i žene na globalnom nivou, inspirisati ih i pomoći im da sa nama pokrenu ogromnu karijernu priliku i životno iskustvo u UAE“, dodala je Selestino.

Uspešni kandidati će proći sveobuhvatni program obuke u Abu Dabiju, koji uključuje sve aspekte bezbednosti u kabini aviona i pružanja usluga. Trening će se odvijati na Zajed Kampusu (Zayed Campus), akademiji za obuku aviokompanije.

Za kabinsku posadu obezbeđeni su neoporezovan prihod, zdravstveno osiguranje kompanije, povlastice prilikom putovanja, prevoz, uniforme, kompletno opremljen kompanijski smeštaj u Abu Dabiju, kao i popusti na hranu i piće i slobodne aktivnosti u modernom i živom okruženju glavnog grada UAE.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije