Wizz Air vraća liniju do Malmea iz Niša

Wizz Air je doneo odluku da vrati liniju od Niša do Malmea u red letenja, a letovi će ponovo početi od 17. aprila.

Datum / Date: 29.01.2019.

Autor / Author: Aviatica

Wizz Air, aviokompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi i vodeći niskotarifni avio prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, objavio je da ponovo uvodi redovnu liniju iz Niša za Malme počev od 17. aprila. Karte se već mogu rezervisati preko sajta wizzair.com ili mobilne aplikacije ove aviokompanije po početnoj ceni od samo 1.799 dinara ili 14,99 evra.

Wizz Air će tako leteti od Niša do Malmea u Švedskoj od 17. aprila svake srede i nedelje, odnosno od sredine septembra svakog ponedeljka i petka. Wizz Air je u Srbiji prvi put poleteo 2010. godine i od tada je prevezao preko 4 miliona putnika na svojim niskotarifnim letovima iz Srbije, uz skoro 800.000 putnika koji su izabrali ovog avio prevoznika 2018, što predstavlja rast od 6 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Poslovanje kompanije Wizz Aira će ove godine podržati preko 500 radnih mesta. Ova aviokompanija trenutno ima 17 linija za 8 zemalja iz Beograda i Niša.

Wizz Air će tako tokom letnje sezone uz rutu do Malmea leteti ka još 4 destinacije sa niškog aerodroma, i to ka Memingenu, Dortmundu, Bazelu i Beču.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije