Flydubai pokrenuo OPEN – nagradni program za česte putnike

Avio-kompanija Flydubai je pokrenula OPEN - sopstveni nagradni program za česte putnike koji će im omogućiti brojne povlastice.

Datum / Date: 06.11.2016.

Autor / Author: Aviatica

Flydubai je pokrenuo sopstveni nagradni program za česte putnike koji će se zvati „OPEN“, koji će omogućiti skupljanje poena za svaki obavljeni let te kasnije njihovu zamenu za razne pogodnosti ili novi besplatan let.

flydubai-open-rewards-645

Učlanjenje

Prijavu za program treba popuniti online preko sajta kompanije Favicon - 16x16

Članstvo u programu je jednostavno (boks levo). Svako može da se prijavi i da odmah počne da skuplja nagradne poene. Ono što je interesantno, a što se razlikuje od sličnih programa, OPEN omogućava društveno povezivanje i stvaranje sopstvenih timova.

Jedan se član programa tako može udružiti sa članovima svoje porodice, prijateljima ili kolegama sa kojima često putuje zajedno.

Potrebno je da član programa pozove do 7 drugih pojedinaca koji će sa njim činiti klub, dok će on biti šef kluba. Članovi istog kluba mogu udruživati svoje skupljene poene i na taj način ostvarivati veće povlastice.

Za svaki dolar (1 USD) potrošen na kartu (ne računaju se takse i nadoknade za izdavanje), član programa dobija 1 OPEN nagradni poen. Letovi u biznis klasi će donosti i više poena. Ovako skupljeni poeni se jednostavno mogu iskoristiti za dobijanje besplatnih karata ili za upgrade u biznis klasu, povećanje prtljažnog limita, kupovinu hrane i pića tokom leta, zabave na letu ili rezervaciju sedišta u redu sa dodatnim prostorom.

earn-together-1280x640_tcm8-34858_w1280

Oni koji često lete moći će uz nagradne poene da poboljšaju i svoj status u okviru programa. Uz određeni broj ostvarenih poena putnici će dobijati i statusne poene, a kada dostignu traženi limit automatski će postajati zlatni članovi (Gold Members). Ovakvo članstvo će im omogućiti da ubuduće ostvaruju znatno više nagradnih poena, i do 10 puta više u odnosu na osnovni nivo članstva. Sa Gold karticom putnici će moći da koriste šaltere za čekiranje za biznis klasu, brze trake na aerodromima kao i salone za putnike biznis klase tamo gde Flydubai ima ugovor o njihovom korišćenju.

U avio-kompaniji Flydubai su potvrdili da trenutno rade na sklapanju partnerstva sa raznim hotelskim lancima, tržnim centrima, robnim markama, koji će im omogućiti proširenje ponuda za zarađivanje i trošenje nagradnih poena.

14708324_1291089360942152_2329558599677321945_n

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije