KLM uvodi drugi dnevni let od Amsterdama do Zagreba

Od februara 2021. holandska aviokompanija KLM uvodi drugi dnevni let na liniji između Amsterdama i Zagreba.

Datum / Date: 04.12.2020.

Autor / Author: Aviatica

Uz dosadašnji svakodnevni let na liniji od Amsterdama do Zagreba, KLM će uvesti drugi dnevni let od 12. februara 2021. Ovaj let je planiran da bude obavljan tokom letnjeg reda letenja avionom Embraer 175, koji bi noćio u Zagrebu.

Prema objavljenom redu letenja novi let će imati oznaku KL1939. Polazak sa amsterdamskog aerodroma Schiphol (AMS) je u 20.55 svake večeri, a dolazak u Zagreb (ZAG) u 22.55. Polazak za Amsterdam je narednog jutra u 06.30, broj leta KL1938, a dolazak u 8.40. Ovakav red letenja omogućava još bolju vezu sa interkontinentalnim letovima KLM-a.

„Veoma sam srećna što iz Zagreba pokrećemo dodatni let uprkos trenutnim okolnostima. To dokazuje poverenje koje KLM uživa na hrvatskom tržištu“, rekla je Ildiko Kiss, regionalna predstavnica kompanije Air France-KLM za Mađarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.

„Nadamo se da će ovaj novi, dodatni let između Zagreba i Amsterdama biti znak optimizma za budućost, nudeći mogućnost putovanja po svetu, ponovnog okupljanja porodica i prijatelja koji žive u inostranstvu i uspostavljanju novih poslovnih veza između Hrvatske i Holandije“, dodala je Kiss.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije