LOT će na letovima do Tokija služiti čuveni suši

Početna|GEOGRAPHICA|Magazin|LOT će na letovima do Tokija služiti čuveni suši

LOT će na letovima do Tokija služiti čuveni suši

Poljski prevoznik se već pripremio za novu liniju koja počinje u januaru. Na letovima do Tokija putnicima će biti služeni japanska hrana i piće.

Objavljeno:17. 11. 2015.|23:49 » 15:31Autor: Tagovi:, , , , |

Sve je spremno za novu liniju poljskog LOT-a ka Japanu. Prvi avion na liniji koja će povezati Varšavu i Tokio planirana je za 13. januar,  a iz LOT-a je  danas saopšteno da će na ovoj liniji biti služen japanski meni.

Japanski doživljaj će biti omogućen putnicima već od ukrcavanja u avion, gde će im biti služena hrana po recepturi majstora japanske kuhinje Alon Than, ovogodišnji pobednik svetskog suši šampionata, koji je i vlasnik pozntog Izumi suši restorana u Varšavi.

JTSushiLuckyWinner“Hrana koja će biti služena u svim klasama na letovima ka Tokiju će zaista biti u duhu Japana”, rekao je Than.

Putnici u biznis klasi će osim dobre hrane moći da probaju i Umeshu, najbolje japansko vino, kao i sake Souhanna, koji se služi i u carskoj palati u Tokiju.

Osim hrane i pića LOT će putnicima predstaviti i kabinsko osoblje koje govori japanski.

LOT će do druge svoje azijske destinacije, posle Pekinga, leteti savremenim avionima Dreamliner (Boeing 787). Karte za ove letove su već u prodaji, a putnicima iz Beograda je omogućena povoljna konekcija.

LOT_787