LOT otvara novu liniju do novog aerodroma Daxing u Pekingu

Početna|VESTI|Rute|LOT otvara novu liniju do novog aerodroma Daxing u Pekingu

LOT otvara novu liniju do novog aerodroma Daxing u Pekingu

Od kraja oktobra LOT uvodi četiri leta nedeljno do novog aerodroma Daxing, pa će sa tri postojeća leta do starog aerodroma imati svakodnevnu vezu sa Pekingom.

LOT Polish Airlines povećava broj letova za Kinu iz Varšave na sedam nedeljno.

Od kraja oktobra, LOT će leteti iz Varšave na novi aerodrom u Pekingu – Daxing (PKX) i to četiri puta nedeljno. U isto vreme ostaju tri leta nedeljno do starog aerodroma Peking – Capital Airport (PEK).

Do glavnog grada Kine LOT će leteti avionima Dreamliner (Boeing B787-8 i B787-9).

Počev od 28. oktobra letovi do Daxinga će se obavljati ponedeljkom, sredom, petkom i subotom. Polazak iz Varšave (LO 089) je u 22.40, a dolazak u Peking narednog dana u 14.20. Povratak je utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom. Polazak iz Pekinga (LO 090) je u 16 časova, a dolazak u Varšavu u 18.45. Let će u odlasku ka Kini trajati 8 sati i 40 minuta, a u povratku odatle sat vremena duže.

Osim ove linije do Pekinga, LOT zadržava i postojeća tri leta nedeljno do starog aerodroma. Letovi iz Varšave (LO 091) su utorkom, četvrtkom i nedeljom, a povratak iz Pekinga (LO 092) ponedeljkom, sredom i petkom.

Red letenja je tako predvidjen da obezbedi putnicima jednostavan transfer u Varšavi za putnike iz mnogih gradova Evrope. Prema aktuelnom redu letenja obezbeđene su veze u jednom danu iz Beograda (4 puta nedeljno) i Podgorica i Skoplja (po tri puta nedeljno).

konekcije u jednom danu i to 4 x nedeljno iz Beograda i 3x nedeljno iz Podgorice i Skoplja.