LOT otvara novu liniju do novog aerodroma Daxing u Pekingu

Od kraja oktobra LOT uvodi četiri leta nedeljno do novog aerodroma Daxing, pa će sa tri postojeća leta do starog aerodroma imati svakodnevnu vezu sa Pekingom.

Datum / Date: 25.07.2019.

Autor / Author: Aviatica

LOT Polish Airlines povećava broj letova za Kinu iz Varšave na sedam nedeljno.

Od kraja oktobra, LOT će leteti iz Varšave na novi aerodrom u Pekingu – Daxing (PKX) i to četiri puta nedeljno. U isto vreme ostaju tri leta nedeljno do starog aerodroma Peking – Capital Airport (PEK).

Do glavnog grada Kine LOT će leteti avionima Dreamliner (Boeing B787-8 i B787-9).

Počev od 28. oktobra letovi do Daxinga će se obavljati ponedeljkom, sredom, petkom i subotom. Polazak iz Varšave (LO 089) je u 22.40, a dolazak u Peking narednog dana u 14.20. Povratak je utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom. Polazak iz Pekinga (LO 090) je u 16 časova, a dolazak u Varšavu u 18.45. Let će u odlasku ka Kini trajati 8 sati i 40 minuta, a u povratku odatle sat vremena duže.

Osim ove linije do Pekinga, LOT zadržava i postojeća tri leta nedeljno do starog aerodroma. Letovi iz Varšave (LO 091) su utorkom, četvrtkom i nedeljom, a povratak iz Pekinga (LO 092) ponedeljkom, sredom i petkom.

Red letenja je tako predvidjen da obezbedi putnicima jednostavan transfer u Varšavi za putnike iz mnogih gradova Evrope. Prema aktuelnom redu letenja obezbeđene su veze u jednom danu iz Beograda (4 puta nedeljno) i Podgorica i Skoplja (po tri puta nedeljno).

konekcije u jednom danu i to 4 x nedeljno iz Beograda i 3x nedeljno iz Podgorice i Skoplja.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije