Lufthansa nudi Sleeper’s Row – novu uslugu do dalekih destinacija

Ako želite dobar san na dugačkim letovima možete da rezervišete Sleeper's Row - tri sedišta u nizu.

Datum / Date: 12.08.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Lufthansa

Počev od 2. avgusta, Lufthansa je uvela novu uslugu, Sleeper’s Row, na izabranim dugolinijskim letovima do Sao Paula, Los Anđelesa i Singapura.

Putnici do ovih gradova koji putuju u ekonomskoj klasi imaju mogućnost da rezervišu Sleeper’s Row prilikom prijavljivanja za let (check-in) ili na gejtu prilikom ukrcavanja (boarding).

Nova ponuda omogućava putniku da rezerviše za sebe tri ili četiri sedišta u nizu, takozvani red za spavanje, Sleeper’s Row, koji će mu biti na raspolaganju tokom celog leta. Svako ko se odluči za udoban san na dugolinijskim letovima, dobiće i udoban jastuk, ćebe ali i specijalan madrac kojim će prekriti sva sedišta i povećati udobnost. Kako bi se sačuvala bezbednost putnika tokom leta oni će dobiti i specijalan pojas koji će im omogućiti da budu vezani, a da zadrže komfor.

Putnici sa ovom uslugom će dobiti i posebne instrukcije za bezbednost, kao i prednost prilikom ukrcavanja.

Lufthansa će nuditi ovu uslugu na letovima dužim od 11 sati, prema Dalekom istoku, Zapadnoj obali SAD, Centralnoj i Južnoj Americi i Južnoj Africi.

Doplata za ovu uslugu će koštati od 159 do 229 evra po letu, a maksimalno će biti moguće da se prodaju tri paketa po letu. Rezervacije unapred neće biti moguće.

Ova specijalna usluga je testirana na letu od Frankfurta do Sao Paula tokom nekoliko sedmica prošle godine. Reakcije putnika su odlične i tražnja je velika. The Sleeper’s Row, kako je zvanično ime nove usluge, je korak dalje ka raznovrsnosti ponude u ekonomskoj klasi.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije