Lufthansa vam poklanja vaučer od 20€ za sledeće putovanje

Proleće se oseća u vazduhu. Pripremite se na vreme i isplanirajte novo putovanje. Preuzmite poklon vaučer vrednosti 20 evra i iskoristite ga za putovanje u Evropu sa Lufthansom.

Datum / Date: 25.02.2016.

Autor / Author: Aviatica

Lufthansa svojim vernim putnicima poklanja poklon vaučer za njihovo naredno putovanje u Evropu. Iskoristite ovu pogodnost i posetite neki od prelepih evropskih gradova u proleće. Preko Frankfurta i Minhena možete stići do Pariza, Londona, Praga, Barselone, Berlina, Brisela i desetine drugih evropskih gradova.

Vaučer koji ima vrednost od 20 evra može se besplatno preuzeti preko posebne stranice Lufthanse Favicon - 16x16. Broj vaučera je ograničen. Zato požurite da ih preuzmete. Vaučer može preuzeti svako ko se prijavi na pomenutoj internet stranici do 18. aprila 2016. ili dok traju zalihe.

20eur PROMO CODE

Tako dobijeni vaučer se može iskoristiti na kraju sledeće rezervacije karte preko sajta Lufthanse za putovanja u periodu do 18. avgusta 2016. Nakon unošenja podataka sa vaučera u rezervaciju, iznos neto tarife (bez taksi i doplata) biće umanjen za iznos u protivvrednosti od 20 evra.

Vaučer važi samo za putovanja unutar Evrope, sa polascima iz Srbije i na letovima koje obavlja Lufthansa ili Lufthansa City Line i može iskoristiti samo za kupovinu preko sajta Lufthanse.

media_1261159855

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije