Qatar Airways daje 35% popusta za putovanja do kraja marta

Qatar Airways nastavlja sa popustima i ovog leta. Avio-kompanija sa najvećom stopom rasta broja putnika u Beogradu nagrađuje svoje putnike velikim popustom.

Datum / Date: 27.08.2015.

Autor / Author: Dragan Nikolić

Veliki popust od čak 35 posto na cene avio-karata do velikog broja odredišta Qatar Airwaysa biće odobravan do 6. septembra za putovanja u periodu od 8. septembra ove do kraja marta naredne godine.

Izuzetak je period visoke sezone od 18. do 30. decembra 2015. za odlazna putovanja i od 18. decembra 2015. do 6. januara 2016. za povratna putovanja, kada važe redovne cene. Za letove ka Šangaju, Pekingu, Tokiju, Dohi, Gvangdžou i Manili putovanja sa popustom važe od 18. oktobra do kraja marta.

qr_logo

Karte se mogu kupiti preko sajta: qatarairways.com link symbol, u predstavništvu kompanije u Beogradu: Knez Mihailova 30,
tel: 011/785-90-01, ili u svim ovlašćenim agencijama.

Qatar Airways leti svakodnevno iz Beograda do Dohe modernim Airbusovim avionima A320.

Putnici u Dohi mogu da presedaju na sve druge letove katarskog nacionalnog avioprevoznika, a transfer se obavlja na jednom od najboljih i najmodernijih aerodroma na svetu Hamad International.

Ako želite da probate neku od toplih i egzotičnih destinacija na Bliskom istoku, u Indijskom okeanu, Južnoafričkoj Republici, Indiji, Dalekoj Aziji ili Australiji, odaberite letove Qatar Airwaysa, zvanično najbolje aviokompanije na svetu (Skytraxovih pet zvezdica) i letite direktno iz Beograda.

U beogradskom predstavništvu ove kompanije su izdvojili nekoliko veoma popularnih destinacija, koje vam prikazujemo na mapi. Sve prikazane cene su sa uračunatim taksama, ali bez nadoknade za izdavanje karte, koja zavisi od prodajnog mesta.

QR popust25 avg15

 

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije