Qatar Airways povećava kapacitet na beogradskoj liniji

Zbog pojačane tražnje tokom letnje sezone Qatar Airways uvodi veći avion na liniji ka Beogradu, a u planu su i dodatni letovi.

Datum / Date: 23.06.2017.

Autor / Author: Aviatica

Qatar Airways će u Beograd redovno slati svoj najveći uskotrupni avion Airbus A321. Za liniju između Dohe (DOH) i Beograda (BEG) planirano je i dodavanje novih letova, saznaje eksluzivno Aviatica.

Zbog pojačane tražnje u letnjoj sezoni na letu Qatar Airways-a između Dohe i Beograda tokom jula će umesto aviona A320 sa 12 mesta u biznis i 120 u ekonomskoj klasi biti poslat A321 sa 12 mesta u biznis i 170 u ekonomskoj klasi.

Kako je Aviatica još u januaru prva izvestila Favicon - 16x16, Qatar Airways će od 29. oktobra, sa početkom zimskog reda letenja, uvesti svakodnevne letove do Beograda.

rs-promocode-aviatica-650x400 cover

Popust za čitaoce sajta Aviatica

Qatar Airways odobrava specijalan popust za sve čitaoce sajta Aviatica od 15% na cene svih aviokarata i 5% na već snižene cene u okviru aktuelnih promocija. Link na promociju Favicon - 16x16.

Prema našim najnovijim saznanjima sa beogradskog aerodroma planirano je da se broj letova na ovoj liniji dodatno poveća.

U zavisnosti od dostupnih kapaciteta u okviru same kompanije, postoji velika verovatnoća da će linija ka Beogradu biti pojačana sa tri dodatna leta nedeljno i to već tokom letnjih meseci.

Tako će svakodnevni saobraćaj zapravo početi ranije, još tokom leta, da bi od zimskog reda letenja ukupan broj nedeljnih letova bio deset.

Na ovakvo povećanje Qatar Airways se odlučio zbog izvanrednih rezultata linije do Beograda. Prema podacima do kojih je došla Aviatica Qatar Airways je već godinu dana avio-kompanija sa jednim od tri najveća rasta broja putnika na mesečnom nivou od svih avio-kompanija koje lete do Beograda.

qatar airways 2

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije