Qatar Airways: Pronađite svoj raj

Odlične cene Qatar Airways-a na promociji za putnike iz Beograda. Putujte povoljno do celog sveta.

Datum / Date: 08.11.2016.

Autor / Author: Aviatica

Ako želite da ostavite ovo hladno vreme i da otkrijete predivne peščane plaže i kristalno more na nekim od egzotičnih destinacija Qatar Airways-a, sada je pravo vreme da rezervišete kartu.

U novoj promotivnoj akciji tokom prve polovine novembra Qatar Airways vam nudi zaista odlične cene do brojnih destinacija iz svoje bogate mreže linija.

Putnici iz Beograda mogu letete do Bliskog istoka, Azije, Afrike ili Australije sa presednjem u Dohi, a od nedavno mogu da naprave i pauzu u ovoj dinamičnoj i modernoj prestonici bliskoistočne države.

Qatar Airways je u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom Katara i tamošnjim ministarstvom unutrašnjih poslova omogućio uvođenje bezvizni režima za sve tranzitne putnike uz zadržavanje do četiri dana Favicon - 16x16

qr-promo-novembar16

Novembarska promocija Qatar Airways-a važi do 14. novembra, a cene koje su snižene i do 40% se odnose na putovanja u periodu do 31. avgusta 2017. godine. Snižene su cene za ekonomsku i biznis klasu.

Sve cene avio-karata su sa uračunatim taksama. Karte po tim cenama mogu se kupiti preko sajta kompanije, u predstavništvu u Beogradu, ulica Kneza Mihaila 30/III ili u svim agencijama ovlašćenim za prodaju avio-karata.

qatar airways 2

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije