Qeshm Air dovodi turiste iz Irana u Beograd

Iranska aviokompanija Qeshm Air počinje sa dvonedeljnim čarter letovima između Teherana i Beograda.

Datum / Date: 12.07.2017.

Autor / Author: Aviatica

Iranska aviokompanija Qeshm Air uspostavlja seriju čarter letova između Teherana (IKA) i Beograda (BEG). Ova kompanija će prevoziti iranske turiste koji dolaze u posetu Srbiji, a prva grupa bi trebalo sutra, 13. jula da sleti na beogradski aerodrom Nikola Tesla.

Letovi će se obvljati kao redovna čarter serija na na svake dve nedelje, između 13. jula i 21. septembra 2017. Avion iz Teherana će dolaziti u Beograd u 14 časova, a povratak za Teheran je planiran u 15.30.

Kako Aviatica saznaje Qeshm Air ima  dozvolu za seriju čarter letova, a prvi let planiran za sutra se već nalazi u aktuelnom redu letenja beogradskog aerodroma.

Prihvatilac turista iz Irana koji dolaze u Srbiju je domaća turistička agencija Big Blue, koja je prošle godine organizovala specijalni čarter let sa 300 gostiji iz Irana Favicon - 16x16, među kojima su bili brojni novinari i turistički radnici. Cilj ove posete je bio da se Srbija Irancima predstavi kao turistička destinacija i da se iz ove zemlje uspostave redovne ture ka Srbiji.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije