SWISS Asia Special: Peking, Šangaj, Hongkong i Singapur

Početna|SPECIJAL|Promo|SWISS Asia Special: Peking, Šangaj, Hongkong i Singapur

SWISS Asia Special: Peking, Šangaj, Hongkong i Singapur

U okviru svoje specijalne promotivne akcije Asia Special SWISS nudi povoljne avio-karte do četiri azijska grada već od 489 evra.

Objavljeno:2. 11. 2016.|07:00 » 14:27Autor: Tagovi:, , , , , , , |

Švajcarska avio-kompanija SWISS uvek na raspolaganju ima veliki broj promocija i specijalnih cena za polaske iz Beograda do cele svoje mreže odredišta.

Trenutno je u toku „SWISS Asia Special“ promotivna akcija za četiri popularna azijska grada. Povratna karta do Pekinga i Šangaja košta od 489 evra, do Hongkonga 509 evra i do Singapura od 559 evra.

Ove se cene odnose na povratne karte u ekonomskoj klasi za polaske iz Beograda i presedanje na aerodromu u Cirihu. Promocija traje do 20. novembra 2016, a odnosi se na putovanja u periodu od 1. decembra 2016. do 30. juna 2017. Mogući su periodu kada promo tarife neće biti važeće, a zbog posebnih uslova i pravila tarifa savetujemo sve zainteresovane putnike da se pre kupovine karte raspitaju o svim važnim detaljima kod svog prodavca.

Za ove cene SWISS odobrava povratak u roku od mesec dana, dok su promene karte pre početka putovanja, kao i refundacija u slučajevima odustajanja od putovanja nedozvoljene.

Karte se mogu kupiti preko sajta ove kompanije swiss.com Favicon - 16x16 ili kod ovlašćenih turističkih agencija uz napomenu da u tom slučaju cena može biti drugačija usled naplate agencijske nadoknade za izdavanje avio-karte.

HKG-Victoria-harbour

HKG-Victoria-harbour