SWISS povećava broj letova ka Srbiji od narednog aprila

Aviokompanija SWISS će od narednog letnjeg reda letenja povećati broj letova na linijama iz Ciriha ka Beogradu i Nišu.

Datum / Date: 17.11.2017.

Autor / Author: Aviatica

Već početkom aprila naredne godine, švajcarski avioprevoznik SWISS dodaje jedan let ne liniju između Beograda i Ciriha, a od sredine jula još jedan, što će značiti da će na ovoj liniji biti 16 letova nedeljno. U junu će biti pojačana i linija između Ciriha i Niša, povećavanjem sa dva na tri nedeljna leta.

SWISS je potvrdio za sajt Aviatica pojačavanje saobraćaja između Ciriha i dva srpska aerodroma i obrazložio ovakvu odluku odličnim rezultatatima u ovoj godini. „Potražnja se tokom ove godine pozitivno razvila, kako za Niš tako isto i za Beograd“, rekao nam je predstavnik švajcarskog avioprevoznika.

Na naše pitanje da li postoji mogućnost povratka ove kompanije na liniju Ženeva – Beograd od naredne godine, nažalost, dobili smo odričan odgovor uz napomenu da to „nije u planu“.

Novi letovi iz Ciriha za Beograd i Niš su već u rezervacionim. Let LX 1418 će po redu letenja polaziti iz Ciriha za Beograd u 17.35, a vraćaće se nazad (kao let LX 1419) u 20 časova. Ovaj će let biti uveden svakog četvrtka počev od 5. aprila i svakog utorka počev od 16. jula.

Treći nedeljni let na liniji Cirih – Niš je planiran sredom počev od 20. juna. Avion će iz Ciriha poletati u 11.45, a iz Niša u 14.25.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije