SWISS povećava broj letova ka Srbiji od narednog aprila

Početna|VESTI|Srbija / Region|SWISS povećava broj letova ka Srbiji od narednog aprila

SWISS povećava broj letova ka Srbiji od narednog aprila

Aviokompanija SWISS će od narednog letnjeg reda letenja povećati broj letova na linijama iz Ciriha ka Beogradu i Nišu.

Objavljeno:17. 11. 2017.|16:18Autor: Tagovi:, , , , , , |

Već početkom aprila naredne godine, švajcarski avioprevoznik SWISS dodaje jedan let ne liniju između Beograda i Ciriha, a od sredine jula još jedan, što će značiti da će na ovoj liniji biti 16 letova nedeljno. U junu će biti pojačana i linija između Ciriha i Niša, povećavanjem sa dva na tri nedeljna leta.

SWISS je potvrdio za sajt Aviatica pojačavanje saobraćaja između Ciriha i dva srpska aerodroma i obrazložio ovakvu odluku odličnim rezultatatima u ovoj godini. „Potražnja se tokom ove godine pozitivno razvila, kako za Niš tako isto i za Beograd“, rekao nam je predstavnik švajcarskog avioprevoznika.

Na naše pitanje da li postoji mogućnost povratka ove kompanije na liniju Ženeva – Beograd od naredne godine, nažalost, dobili smo odričan odgovor uz napomenu da to „nije u planu“.

Novi letovi iz Ciriha za Beograd i Niš su već u rezervacionim. Let LX 1418 će po redu letenja polaziti iz Ciriha za Beograd u 17.35, a vraćaće se nazad (kao let LX 1419) u 20 časova. Ovaj će let biti uveden svakog četvrtka počev od 5. aprila i svakog utorka počev od 16. jula.

Treći nedeljni let na liniji Cirih – Niš je planiran sredom počev od 20. juna. Avion će iz Ciriha poletati u 11.45, a iz Niša u 14.25.