SWISS zbog praznika uvodi tri leta od Ciriha do Niša

Početna|VESTI|Timetable|SWISS zbog praznika uvodi tri leta od Ciriha do Niša

SWISS zbog praznika uvodi tri leta od Ciriha do Niša

Zbog pojačane tražnje SWISS se privremeno vraća na liniju između Ciriha i Niša u vreme novogodišnjih praznika.

Objavljeno:4. 11. 2020.|01:04Autor: Tagovi:, , , , , |

Švajcarska aviokompanija SWISS najavila je uvođenje tri specijalna leta na liniji Cirih (ZRH) – Niš (INI). Ova kompanija je jedno vreme održavala redovnu liniju do Niša ali je ona ukinuta.

Letovi između Švajcarske i Srbije su ponovo uspostavljeni nakon višemesečne pauze zbog obostranih restriktivnih mera dve zemlje usled pandemije koronavirusa. Kako su se odmah po uspostavljanju pokazali veoma uspešnim i traženim i SWISS i Air Serbia su povećale broj letova na liniji između Ciriha i Beograda.

SWISS je sada otišao korak dalje i najavio je obavljanje tri specijalna leta u vreme novogodišnjih praznika na liniji od Ciriha do Niša. Letove će u ime SWISS-a obaviti aviokompanija Helvetic Airways prema ugovoru o najmu aviona i posade.

Planirani su letovi u subotu 19. decembra, nedelju 27. decembra i subotu 2. januara 2021. Na svim letovima će biti angažovan avion Embraer E190-E2 sa 110 putničkih mesta.

Polazak iz Ciriha za Niš (LX1422) planiran je u 9.45, sa dolaskom na niški aerodrom u 11.40. Povratak iz Niša (LX1423) je planiran u 13.05, a dolazak u Cirih je predviđen u 15.15.

Početna cena aviokarte sa svim uračunatim taksama je 149 evra.

Foto: D. Reust / Wikimedia