U Beogradu otvoren zajednički call centar za Etihadove aviokompanije

U Beogradu je otvoren zajednički kontakt (call) centar za aviokompanije iz grupe Etihad Airways Partners.

Datum / Date: 15.03.2017.

Autor / Author: Aviatica

Foto: EX-YU Aviation

U Beogradu je 13. marta svečano otvoren zajednički call centar za većinu aviokompanija u kojima Etihad Airways ima vlasnički udeo.

Novo preduzeće se zove „EAP Shared Services“, registrovano je u Beogradu prošle godine u aprilu, a stoprocentni vlasnik je Etihad Airways Partners, krovna kompanija koja objedinjava sve aviokompanije u kojima Etihad Airways ima vlasnički udeo. EAP Shared Services još nisu počeli sa radom, a iz ovog preduzeća nije odgovoreno na pitanje sajta Aviatica kada se očekuje konkretan početak rada.

Ono što se zna je da će u početku više od 200 građana Srbije dobiti posao, a u planu je da se broj zaposlenih poveća na 685 do 2020. Centar će do tada biti osposobljen da primi 4,4 miliona poziva.

Prema saopštenju Etihad Airways-a kontakt centar u Beogradu će pružati usluge u okviru programa lojalnosti u Evropi za aviokompanije Etihad Airways, Air Serbia, Air Seychelles i Etihad Regional, a u dogledno vreme i za aviokompanije Alitalia i Air Berlin kao i za njihove posebne programe lojalnosti.

(Foto: EX-YU Aviation)

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije