Wizz Air podržao kandidaturu Budimpešte za Olimpijske igre

Dva aviona Wizz Air-a će u specijalnoj kolornoj šemi promovisati kandidaturu Budimpešte za organizaciju Olimpijskih igara 2024.

Datum / Date: 25.11.2016.

Autor / Author: Aviatica

spot-plane

Nagradna igra

Putnici i ljubitelji aviona, koji budu imali priliku da ugledaju jedan od ova dva aviona sa specijalnom kolornom šemom, treba da naprave fotografiju koju će objaviti na svom Instagram profilu uz haštag #WIZZBudapest2024

Na aerodromu u Budimpešti je 24. novembra predstavljen prvi od dva aviona Wizz Air-a u specijalnoj kolornoj šemi kojom ova kompanija uzima učešće u promociji Budimpešte kao kandidata za organizaciju Olimpijskih igara 2024.

Avion Airbus A321 je poneo oznake budimpeštanske kandidature uz dizajn koji simboliše vode Dunava koji protiče kroz srce mađarske prestonice kao i statuu Slobode koja je istorijski spomenik smešten na vrhu najvišeg brdu u Budimpešti.

Osim ovog aviona u Budimpeštu će 1. decembra stići i avion Airbus A320 u istoj promotivnoj kolornoj šemi.

fa_20161124_0390-m

Aerodrom Budimpešta i komitet za kandidaturu Budimpešte za organizaciju Olimpijskih i Paraolimpijskih igara 2024. su na zajedničkoj svečanosti na budimpeštanskom aerodromu predstavili javnosti novi specijalni izgled jednog od dva aviona, za koje se veruje da će milionima ljudi širom sveta dati do znanja da se Budimpešta kandidovala za organizaciju Igara.

fa_20161124_0183-c

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije