Wizz Air proslavio svog petomilionitog putnika u Srbiji

Mađarska low-cost aviokompanija Wizz Air dočekala je i nagradila svog petomilionitog putnika u Srbiji.

Datum / Date: 23.01.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Airbus

Wizz Air je u sredu, 22. januara na beogradskom aerodromu Nikola Tesla dočekao svog petomilionitog putnika u Srbiji. U okviru proslave ovog značajnog ostvarenja Wizz Air je nagradio svog jubilarnog putnika koji se zadesio na letu ove kompanije iz Londona (Luton). On je osvojio poklon vaučer u vrednosti od 200 evra koji može da iskoristi za letove ove kompanije.

Prvi let low-cost aviokompanije Wizz Air iz Srbije obavljen je 2010. godine kada je uspostavljen redovan saobraćaj ka Dortmundu i Londonu (Luton). Danas Wizz Air let na 13 linija ka 7 zemalja iz Beograda i na pet linija ka četiri zemlje iz Niša. U prošloj godini ova je kompanija prevezla 895 hiljada putnika iz Srbije što je novi godišnji rekord.

„Drago nam je što proslavljamo ovaj značajan jubile na aerodromu u Beogradu. Zadovoljni smo rezultatima koje smo prošle godine ostvarili u Beograd, kao i prijemom na koji smo naišli otkako smo počeli na poslujemo na ovom aerodromu koji je važan za ceo Balkan. Naša posada spremno dočekuje poslovne i turističke putnike“, izjavila je Paulina Gosk, menadžerka korporativnih komunikacija u Wizz Air-u.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije