APG Mreža proslavila 10 godina rada u avio industriji

Na tradicionalnoj godišnjoj skupštini koja je održana u Monaku APG - mreža za aviokompanije proslavila deceniju usešnog poslovanja.

Datum / Date: 16.11.2018.

Autor / Author: Aviatica

U hotelu Fairmont u Monte Karlu početkom novembra je održana redovna godišnja konferencija najviših menadžera iz svih lokalnih kancelarija APG mreže. Ove godine konferencija je bila posebno svečana jer APG obeležava 10 godina postojanja i uspešnog rada. Svečanost je uveličao i poseban gost, ser Tim Klark, predsednik aviokompanije Emirates, koji je bio jedan od najzapaženijih govornika.

APG je velika globalna kompanija koja se bavi komercijalnim zastupanjem aviokompanija na lokalnom i regionalnom nivou. Sa preko 100 kancelarija u velikom broju zemalja sveta APG predstavlja značajan faktor u avio industriji. Godišnje konferencije ove kompanije osim što sadrže brojne interne sastanke najvišeg menadžmenta uključuju i otvorenu vazduhoplovnu konferenciju kojoj prisustvuju gosti iz velikog broja aviokompanija.

Na jubilarnom skupu u Monaku, ove godine gosti su došli iz preko 70 svetskih aviokompanija, a na konferenciji se raspravljalo o mnogim temama bitnim za vazdušni saobraćaj. Glavna tema je bila veza aviokompanije sa svojim putnicima. Vodila se debata o odnosu savremenih aviokompanija i putnika, o tome na koji način moderne tehnologije pomažu boljem razumevanju putnika i njihovih potreba od strane avio prevoznika ali i kako utiču na promene samih putnika i na evoluciju njihovih potreba kada je avio saobraćaj u pitanju.

Glavni sponzor ovogodišnje konferencije je bila aviokompanija Air France-KLM. Medijski pokrovitelj je CH-Aviation, a organizaciju događaja tradicionalno su pomogli i Heli Air Monaco i nacionalna turistička organizacija Visit Monaco.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije