EasyJet odlučio: Ostaje linija Ženeva – Beograd

Iako su prvobitno letovi povučeni iz prodaje, easyJet je doneo odluku da ipak zadrži liniju od Ženeve do Beograda.

Datum / Date: 10.11.2017.

Autor / Author: Aviatica

Aviokompanija easyJet u odgovoru na pitanje sajta Aviatica navodi da se letovi između Beograda i Ženeve neće ukidati kako smo to prethodno javili na osnovu informacija koje su iz ove kompanije date putnicima preko društvenih mreža.

Nakon našeg pisanja da će easyJet ukinuti liniju od 23. marta i da će ona po svemu sudeći postati zimska-sezonska linija javili su nam se iz ove kompanije sa objašnjenjem u kome se kaže:

„easyJet će nastaviti sa letovima između Ženeve i Beograda i tokom letnje sezone. Trenutno radimo na redu letenja za ovu liniju i letovi će uskoro biti dostupni našim putnicima za rezervisanje preko sajta easyJet.com“.

Iz ove kompanije su nam upravo potvrdili da ne ukidaju liniju niti je menjaju u sezonsku. Svi letovi za narednu letnju sezonu su krajem oktobra uneti u rezervacioni sistem, ali ne i let između Ženeve i Beograda. Zašto je to tako nismo dobili odgovor od predstavnika easyJet-a.

Pre desetak dana easyJet-ov korisnički centar je u odgovoru putnicima preko društvenih mreža na pitanje zašto više nema letova u rezervacionom sistemu odgovorio da „linija postaje sezonska i da će se letovi vratiti od naredne zimske sezone“.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije