easyJet suspendovao sve letove iz Beograda do kraja decembra

Početna|VESTI|Srbija i region|easyJet suspendovao sve letove iz Beograda do kraja decembra

easyJet suspendovao sve letove iz Beograda do kraja decembra

Osim nekoliko letova tokom oktobra, easyJet neće obavljati saobraćaj iz Beograda sve do 18. decembra.

Objavljeno:8. 10. 2020.|12:14Autor: Tagovi:, , , , , , |

Prema najnovijim informacijama iz reda letenja aviokompanije easyJet, letovi iz Beograda će biti u potpunosti suspendovani do 18. decembra.

Ova će kompanija obaviti dva leta do Bazela 11. i 18. oktobra i tri leta do Ženeve (9, 16. i 23. oktobra) i to je sve što je planirano do 18. decembra kada se najavljuje obnavljanje saobraćaja na sve tri beogradske linije – ka Berlinu, Bazelu i Ženevi.

U planu je da do Berlina, easyJet leti tri puta nedeljno do posle novogodišnjih praznika, potom dva puta nedeljno tokom ostatka januara, a zatim 4 puta nedeljno od februara. Do Bazela će leteti tri puta nedeljno do posle praznika, dva puta nedeljno do kraja zimskog reda letenja do kraja marta, a nakon toga tri puta nedeljno.

Linija do Ženeve će takođe biti obnovljena od 18. decembra i do kraja ovog meseca će biti obavljeno čak 12 letova, svakog dana sem subote. Početkom januara su planirani letovi 1, 3, 4, 5. i 6. Od 8. januara se planiraju dva leta nedeljno – petkom i nedeljom. U februaru i martu easyJet navodi čak šest letova nedeljno, a od aprila povratak na uobičajeni red letenja sa tri leta nedeljno.