easyJet suspendovao sve letove iz Beograda do kraja decembra

Osim nekoliko letova tokom oktobra, easyJet neće obavljati saobraćaj iz Beograda sve do 18. decembra.

Datum / Date: 08.10.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: easyJet media centar

Prema najnovijim informacijama iz reda letenja aviokompanije easyJet, letovi iz Beograda će biti u potpunosti suspendovani do 18. decembra.

Ova će kompanija obaviti dva leta do Bazela 11. i 18. oktobra i tri leta do Ženeve (9, 16. i 23. oktobra) i to je sve što je planirano do 18. decembra kada se najavljuje obnavljanje saobraćaja na sve tri beogradske linije – ka Berlinu, Bazelu i Ženevi.

U planu je da do Berlina, easyJet leti tri puta nedeljno do posle novogodišnjih praznika, potom dva puta nedeljno tokom ostatka januara, a zatim 4 puta nedeljno od februara. Do Bazela će leteti tri puta nedeljno do posle praznika, dva puta nedeljno do kraja zimskog reda letenja do kraja marta, a nakon toga tri puta nedeljno.

Linija do Ženeve će takođe biti obnovljena od 18. decembra i do kraja ovog meseca će biti obavljeno čak 12 letova, svakog dana sem subote. Početkom januara su planirani letovi 1, 3, 4, 5. i 6. Od 8. januara se planiraju dva leta nedeljno – petkom i nedeljom. U februaru i martu easyJet navodi čak šest letova nedeljno, a od aprila povratak na uobičajeni red letenja sa tri leta nedeljno.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije