easyJet uspostavlja liniju od Bazela do Beograda od sledećeg leta

Od narednog leta easyJet će leteti na novoj direktnoj liniji između Bazela i Beograda. Linija do Ženeve još nije u prodaji.

Datum / Date: 12.12.2017.

Autor / Author: Aviatica

Aviokompanija easyJet će uspostaviti novu, drugu po redu, redovnu liniju sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla. Od 31. jula naredne godine oni će povezati Bazel sa Beogradom sa tri leta nedeljno, avionom Airbus A319 kapaciteta za 156 putnika.

Letovi na ovoj liniji obavljaće se utorkom, četvrtkom i nedeljom. Red letenja je već objavljen na sajtu easyJet-a, a karte su u prodaji.

Avion easyJet-a će poletati iz Bazela ka Beogradu utorkom u 06.40, četvrtkom u 17.15 i nedeljom u 06.10. Povratak za Bazel je planiran utorkom u 09.30, četvrtkom u 20.05 i nedeljom u 09 časova. Letovi će trajati oko dva sata.

Na ovoj liniji easyJet će se direktno takmičiti sa konkurentom Wizz Air-om koji već godinama leti između Beograda i Bazela, a nova linija će biti konkurencija i liniji do Ciriha koju održavaju SWISS i Air Serbija.

Ženeva još nije u prodaji

Iako je portparol easyJet-a više puta potvrdio za naš sajt da linija ka Ženevi neće biti ukinuta, letovi za ovu liniju i dalje nisu ubačeni u prodaju i nema ih u letnjem redu letenja ove kompanije. Nedavno smo po treći put dobili uveravanje od easyJet-a da će letovi biti uskoro u prodaji i da kompanija neće ukinuti ovu liniju.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije