Francuski ASL Airlines uvodi liniju Pariz – Beograd

Francuska aviokompanija ASL Airlines uvodi sezonsku liniju od Pariza do Beograda tokom letnjih meseci.

Datum / Date: 28.11.2018.

Autor / Author: Aviatica

Aviokompanija ASL Airlines France će leteti na direktnoj liniji od Pariza (Charles de Gaulle, CDG) do Beograda (Nikola Tesla, BEG) u periodu od 24. juna do 5. septembra 2019. godine.

Ova sezonska linija je već uključena u red letenja francuskog avioprevoznika i karte su puštene u prodaju po ceni od 67 evra od Beograda do Pariza i 129 evra od Pariza do Beograda. Ove cene uključuju samo ručni prtljag do 8kg težine, a ne uključuju predati prtljag i posluženje tokom leta.

Prema redu letenja, ASL Airlines će ovu liniju održavati dva puta nedeljno (ponedeljkom i četvrtkom) avionom Boeing 737-700 sa 147 do 149 putničkih mesta u jedinistvenoj ekonomskoj klasi.

Let od Pariza do Beograda ima oznaku SO913. Planirani polazak je u 18.20, a dolazak u Beograd u 20.40. Povratak iz Beograda će imati oznaku SO914. Planirani polazak je u 21:40, a dolazak u Pariz pet minuta posle ponoći narednog dana.

ASL Airlines France je jedna od šest aviokompanija koje pripadaju jedinstvenom brendu ASL Airlines. Slične aviokompanije postoje i u Irskoj, Švajcarskoj, Belgiji, Mađarskoj i Španiji. Francuski ASL je ranije bio poznat kao Europe Airpost, aviokompanija koja je osim poštanskog i kargo prevoza obavljala i čarter letove do mediteranskih destinacija.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije