Qatar Airways poklanja sto hiljada besplatnih karata za medicinske radnike

Karte će biti dostupne za rezervisanje na Međunarodni dan medicinskih sestara/tehničara kao posebna zahvalnica za herojski čin.

Datum / Date: 11.05.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Qatar Airways

Qatar Airways poklanja 100,000 besplatnih avionskih karata za sve medicinske radnike u znaku zahvalnosti za njihovo herojsko zalaganje tokom pandemije COVID-19.

Održavanjem operacija 24/7 proteklih meseci, kao i uvođenjem dodatnih 100 čarter letova, Qatar Airways je sprovodio svoju misiju da vrati više od milion putnika u svoje matične države i za to primio brojne pohvale od strane putnika ali i država, a sada želi da nagradi medicinske radnike širom sveta.

Besplatne karte će biti dostupne za rezervisanje od 12. do 18. maja 2020. godine. Medicinski radnici se mogu prijaviti za ovu specijalnu ponudu na stranici qatarairways.com/ThankYouHeroes tako što će popuniti formular i primiti specijalni promotivni kod, na osnovu sistema ko se pre prijavi.

Medicinski radnici iz celog sveta ostvaruju pravo na besplatne karte. Kako bi kompanija omogućila transparentan i pošten način dodele karata, svaka država će dobiti određeni broj karata, zavisno od populacije države, raspoređeno na period od sedam dana od 12. do 18. maja. Dnevno dodeljivanje karata će biti objavljivano svakog dana u 00:01 prema vremenskoj zoni Katara tokom trajanja kampanje.

Svih 100,000 medicinskih radnika koji preuzmu promotivni kod moći će da rezervišu do dve besplatne povratne karte u ekonomskoj klasi za bilo koju od dostupnih Qatar Airways destinacija – jednu za sebe i jednu sa saputnika. Karte moraju biti rezervisane do 26. novembra i iskorišćene do 10. decembra 2020. godine. Karte su potpuno fleksibilne sa neograničenim brojem promena destinacije i datuma putovanja bez ikakvih naknada. Cena karte i naknada su pokrivene od strane Qatar Airways-a, dok se aerodromske takse moraju platiti.

Ova ponuda je dostupna samo na letovima Qatar Airways-a. Medicinski radnici koji mogu ostvariti pogodnosti su: doktori, medicinski tehničari, medicinske sestre, bolničari, farmaceuti, laboratorijski tehničari i medicinski istraživači. Važeća ID kartica od strane poslodavca mora biti priložena na aerodromu tokom prijave na let.

“Svi u Qatar Airwaysu su veoma zahvalni na predanosti i napornom zalaganju medicinskih radnika širom sveta koji su brinuli o svojim sugrađanima tokom ovog teškog perioda. Njihova hrabra prezentacija dobrote, predanosti i profesionalnosti je spasila stotine hiljada života širom sveta. Izgradili smo snažan nivo poverenja sa našim putnicima, vladama država, poslovnim partnerima i aerodromima tokom ove krize i planiramo nastaviti našu misiju tako što ćemo odati priznanje herojima. Naši zaposleni nisu odustajali prethodna tri meseca, nisu posustali u misiji da pomažu ljudima u povratku u svoje domove.

Ujedinjeni u predanosti, delimo zahvalnost. Sada je pravi trenutak da nagradimo hrabrost medicinskih radnika. Ne postoje reči kojima možemo dovoljno zahvaliti i kojima se možemo odužiti ovim hrabrim ljudima ali se nadamo da naš skromni gest u vidu besplatnih avionskih karata na Qatar Airways-ovim letovima im može pružiti priliku za zasluženi odmor, posetu porodici i prijateljima ili da istraže neku od destinacija o kojoj odavno sanjaju.”, poručio je generalni direktor Qatar Airways grupacije, gospodin Akbar Al Baker.

Pored navedenog, medicinskim radnicima će biti uručen i vaučer sa 35% popusta koji ostvaruju u Qatar Duty Free prodavnicama na Međunarodnom aerodromu Hamad u Dohi, koje mogu iskoristiti do 31. decembra 2020.

Ova ponuda je dostupna samo na letovima Qatar Airways-a. Medicinski radnici koji mogu ostvariti pogodnosti su: doktori, medicinski tehničari, medicinske sestre, bolničari, farmaceuti, laboratorijski tehničari i medicinski istraživači. Važeća ID kartica od strane poslodavca mora biti priložena na aerodromu tokom prijave na let.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije