Wizz Air Abu Dhabi uveo liniju koja povezuje Abu Dabi i Beograd

Wizz Air iz Abu Dabija je povezao Beograd sa ovim gradom direktnom linijom od ponedeljka 24. maja.

Datum / Date: 25.05.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Wizz Air

Wizz Air Abu Dhabi, najmlađi nacionalni avio-prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata, obavio je svoj prvi let iz Abu Dabija do Aerodroma Nikola Tesla Beograd.

Uvedeni su letovi jednom nedeljno do 13. juna i dvaput nedeljno od 15. juna, što putnicima iz Srbije pruža mogućnost da na jednostavan način posete Abu Dabi ili Dubai, kao i da bolje upoznaju Ujedinjene Arapske Emirate.

Aviokompanija Wizz Air Abu Dhabi je najmlađa aviokompanija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Raspolaže flotom od četiri potpuno nova aviona tipa Airbus A321neo, koji se odlikuju najnižom potrošnjom goriva, emisijom štetnih gasova i bukom.

„Izuzetno smo srećni što uvodimo liniju od Abu Dabija do Beograda. Ovo je istorijski trenutak za Wizz Air Abu Dhabi i važan momenat za naše putnike u Srbiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Veza između Beograda i glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata će otvoriti nove mogućnosti za srpske putnike. Naši najmoderniji avioni i unapređene mere zaštite garantuju najbolje moguće sanitarne uslove za putnike“, izjavio je Kis Van Šaik, generalni direktor kompanije Wizz Air Abu Dhabi.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije