Wizz Air ponovo leti iz Beograda za Kipar, Maltu i Norvešku

Wizz Air je ponovo poleteo iz Beograda za Larnaku, a uvodi i letove do Malte i Norveške.

Datum / Date: 25.03.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Airbus

Wizz Air je objavio da ponovo uvodi tri linije iz Beograda ovog proleća – za Kipar, Maltu i Norvešku.

Letovi iz Wizz Airove baze u Beogradu ka evropskim destinacijama će biti ponovo uspostavljene i dodate postojećim linijama.

Wizz Air će ponovo povezati Beograd sa Kiprom letovima ka Međunarodnom aerodromu u Larnaki, sa Maltom letovima ka Međunarodnom aerodromu u Malti i sa Norveškom letovima ka Aerodromu Sandefjord u Oslu.

Karte su već u prodaji po početnoj ceni od samo 14,99 evra za Maltu, 24,99 evra za Larnaku i 29,99 evra za Oslo. Odnose se na jedan smer sa uključenim taksama. Uključena je jedna ručna torba (max: 40x30x20cm). Kofer i svaki komad čekiranog prtljaga se posebno naplaćuje.

„Drago nam je što ponovo uvodimo linije ka mnogim tržištima ovog proleća i tako nudimo pristupačnije i bezbednije mogućnosti za putovanja. Naši mladi, efikasni i zeleni avioni i posada vas sa nestrpljenjem očekuju na letovima, bilo da idete u posetu prijateljima i porodici na evropskom destinacijama, dugo očekivan odmor ili putujete zbog posla. Svi mogu da uživaju u ultraniskim cenama karata i bezbednim letovima naših modernih aviona“, izjavila je Žuža Trubek, menadžerka korporativnih komunikacija u Wizz Airu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije