Austrian Airlines uvodi i četvrti dnevni let na liniji od Beča do Beograda

Od letnjeg reda letenja 2020, na liniji između Beča i Beograda Austrian uvodi novi polazak tri puta nedeljno.

Datum / Date: 26.12.2019.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Austrian Press

Austrijska aviokompanija Austrian Airlines će od letnjeg reda letenja uvesti dodatne novi polazak na liniji Beč (VIE) – Beograd (BEG).

Novi letovi su planirani ponedeljkom, sredom i petkom. Let od Beča do Beograda sa oznakom OS 739 planiran je u 09.35 sa dolaskom u srpsku prestonicu u 10.40. Povratak je sa oznakom OS 740 u 11.20 iz Beograda, sa dolaskom u Beč u 12.30.

Sa novim polaskom na ovoj liniji, Austrian će imati i do četiri leta dnevno (ponedeljkom, sredom i petkom). Dva leta dnevno će biti subotom, dok će ostalim danima biti tri leta. Ukupan broj nedeljnih letova se sa 20 povećava na 23.

Avion koji će biti korišćen za ovaj dodatni let je Embraer 195 sa 120 putničkih mesta. Novi let će dodatno povećati broj mogućih presedanja u Beču za putnike iz Beograda i Srbije, koji će moći da se povežu sa blizu 130 gradova u svetu koji se nalaze u mreži Austrian-a.

Na ovoj liniji saobraća i naš nacionalni avio prevoznik Air Serbia sa dva polaska svakog dana, što će značiti da će pojedinim danima putnici iz Beograda ka Beču imati na raspolaganju čak šest letova u jednom danu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije