easyJet objavio red letenja

Početna|VESTI|Rute|easyJet objavio red letenja

easyJet objavio red letenja

easyJet počinje sa obnovom avio-saobraćaja i od 15. juna će leteti na nekoliko linija, dok će Beograd biti vraćen u saobraćaj od 1. jula.

Objavljeno:25. 5. 2020.|12:02Autor: Tagovi:, , , |

Low-cost avio-kompanija easyJet se vraća u Beograd od 1. jula. Ova je kompanija objavila red letenja. Obnova avio-saobraćaja je planirana za 15. jun, kada će sa desetak britanskih aerodroma poleteti avioni ka 12 destinacija u Španiji, Portugalu, Švajcarskoj i Francuskoj.

Veći broj letova do više destinacija i država biće uspostavljen od jula, kada se očekuje i povratak ove kompanije u Beograd i ceo region.

Prema upravo objavljenom rasporedu prvi let avion easyJet koji će sleteti na beogradski aerodrom Nikola Tesla biće iz Ženeve 1. jula u 08.55. Kasnije istog dana, oko 12.30 očekuje se dolazak aviona iz Berlina, dok će linija iz Bazela biti uspostavljena dan kasnije, 2. jula sa dolaskom aviona u Beograd u 19.10.

Na tri linije ka Beogradu, easyJet će leteti kao i prošle godine: tri puta nedeljno do Ženeve (ponedeljkom, sredom i petkom) i do Bazela (utorkom, četvrtkom i nedeljom umesto subotom) i četiri puta do Berlina (ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom).

EasyJet će uspostaviti saobraćaj i ka drugim gradovima u našem regionu gde je leteo i ranije. Od 1. jula se očekuje se početak letova do Ljubljane, Pule, Zadra, Splita, Dubrovnika, Tivta i Prištine.