easyJet ukida liniju od Beograda do Berlina

easyJet trajno ukinuo liniju od Beograda do Berlina sa poslednjim planiranim letom 10. januara 2022.

Datum / Date: 15.12.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: easyJet

Danas, 15. decembra 2021. easyJet je objavio red letenja za narednu letnju i jesenju sezonu (2022) u kome nema linije od Beograda do Berlina.

Pre nekoliko dana ova je avio-kompanija privremeno suspendovala letove između Beograda i Bazela pa na ovoj liniji ne planira da leti u periodu od 10. januara do 4. februara 2022. Letovi za Bazel se potom vraćaju u operativni plan i predviđeni su tokom cele letnje sezone sve do kraja oktobra 2022. sa dva leta nedeljno. Jedino je u martu planirano da budu četiri leta svake sedmice. Ova linija je planirana i u narednoj zimskoj sezoni, koja počinje poslednjeg vikenda u oktobru. Za sada su objavljeni letovi do kraja novembra.

Ujedno, easyJet se povlači sa linije Beograd – Berlin. Poslednji let planiran je za 10. januar 2022. Do tog datuma, easyJet će leteti na ovoj liniji četiri puta nedeljno.

Linija easyJet-a do Ženeve je planirana i u narednoj godini. Na ovoj liniji će takođe doći do kratkotrajnog prekida u januaru posle praznika pa sve do početka februara, od kada će linija biti operativna sa tri do pet letova nedeljno u zavisnosti od sezone i tražnje.

easyJet će iz Prištine nastaviti da leti do sve tri postojeće destinacije: Berlina, Bazela i Ženeve tokom cele 2022. godine i to sa veoma frekventnim rasporedom. Do pet letova nedeljno ka Berlinu i svakodnevni letovi ka Bazelu i Ženevi su predviđeni upravo objavljenim redom letenja.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije